Epäilys Galleria Sculptor 6.3.-24.3.2013

 

 

Näyttelyn lähtökohta on hetken kammossa ja muutoksen mahdottomuudessa. Elämä lipeää sormien välistä aina uudelleen. Hyvä mikä edessä odotti, sumenee kun sen on saavuttamassa ja aina on edessä seuraava sitten kun.. Mieli vastustaa muutosta, jonka on tapahduttava. Keskittyminen todella tärkeään on mahdotonta, on helpompi tähyillä vain riittävän kauaksi. Onni ei ota löytyäkseen tästä ja nyt, mutta muutos on kauhistus, joka saa käpertymään kohti vanhaa pysyvää, sisäänpäin jotta mikään ulkopuolinen ei häiritsisi illuusiota turvasta. 

Vaikka mieli eläisi tulevassa, paossa nykyisyyttä, muutos on liian raskas toteuttaa, mutta, ehkä ja jos estävät irtaantumisen. Tiedostaminen ei riitä konkretiaan. Silti jossain pohjalla piilee mielekkyys joka laittaa pyristelemään
Mielen löytämisen prosessit ja elämän mysteerin ihmettely kytkeytyy orgaaniseen luontoon väljästi viittaavaan muotomaailmaan.
Avajaiset 5.3.2013 klo 17-19.00 Lämpimästi tervetuloa!

This entry was posted in Ajankohtaista, Näyttely and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.